Experience a Full Sense of Community at Village at Penn State Retirement Village

Explore our New Community Room on a Campus Where You’ll Thrive.

Construction is underway for a new community room at The Village at Penn State.

Set to be completed in the spring of 2018, the community room boasts a raised stage and seating for up to 165 guests, allowing more residents to partake in the variety of activities offered at The Village. Also included is enhanced lighting, sound, and visual capabilities; restrooms close to the entrance; a terrace and patio area; and a full kitchen for dining events. The room can be divided into smaller sections to facilitate multiple events at the same time. In addition to lectures and performances, yoga, exercise and dance classes will also be held in the room.

Along with the new community room, a new connector hallway will link the main residences of The Village to our health care center, The Atrium, keeping access to all areas conveniently under one roof.  This new hallway passes the new community room and will grant easier access in our community so friends and family can visit the Atrium, and residents of the Atrium can participate in more activities.

All photos courtesy of Village at Penn State resident, Sally Wagness.


Nobody gets you closer. Nobody gives you more. Nobody treats you better.
NEW Alumni TOP
NEW Request Info BOTTOM